Kommunikasjon

Smarttelefoner

Kyocera tilbyr en rekke smarttelefoner for den mest krevende brukeren – inkludert robuste telefoner som er vanntette, støvtette og støtsikre.

*TORQUE and DIGNO er registrerte varemerker for Kyocera Corporation i Japan.

TORQUE® G03 (Japan)

DuraForce PRO (U.S.A.)

Android One X3(Japan)

Android One S4 (Japan)


Nettbrett

Nettbrett har blitt en uunnværlig ressurs for informasjon og kommunikasjon i våre personlige liv, utdanning og næringsliv. Kyocera nettbrett er vanntette, støvtette og brukervennlige.

Qua tab QZ8 (Japan)

Qua tab QZ10 (Japan)


Dumtelefoner

Kyocera utviklet Kantan Keitai og andre svært holdbare funksjonelle telefoner for optimal brukbarhet. Vi tilbyr et bredt utvalg av modeller for å møte ulike brukerbehov.

*TORQUE and DIGNO er registrerte varemerker for Kyocera Corporation i Japan.

TORQUE® X01 (Japan)

DuraXV LTE (U.S.A.)

Kantan Keitai (Japan)

DIGNO® Keitai2 (Japan)


IoT og M2M

Våre håndflate-store IoT-enheter er utstyrt med en antenne, batteri og syv forskjellige sensorer for å muliggjøre pålitelig IoT-tilkobling i kommersielle applikasjoner – for eksempel fjernovervåkning, sporing av gods og landbruk. Disse holdbare, høykvalitetsmodulene bidrar til utviklingen av et stadig mer avansert IoT-samfunn.

*IoT: Internett av ting, M2M: Maskin-til-maskin

IoT enheter (Japan)

IoT moduler/ kommunikasjons-moduler (Japan)


Informasjonssystemer & telekommunikasjonstjenester

Kyocera driver også andre typer business innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (ICT); telekommunikasjon; miljø- og energiteknikk; managementrådgivning. Vi kan hjelpe til med implementering og drift av fire typer systemer: Informasjonplattformer, kommunikasjons-infrastruktur, harmonisert økonomi- og økologi-infrastruktur og plattformer for bedriftsledelse.

IInformasjons- og kommunikasjons-Teknologi

Vi tilbyr IKT-løsninger for lokale informasjonssystemer, Enterprise Resource Planning (ERP), sikkerhet, skysystemer, rimelige IoT-tjenester og digital markedsføring. 

Telekommunikasjons-Teknikk

Vi tilbyr konstruksjon, drift og vedlikehold av trådløs infrastruktur og overføringsoptimalisering for telekommunikasjonsselskaper. Vi tilbyr også konstruksjonsstøtte for basestasjoner for kjernenettverk og -tjenester. 

Miljø- og energiteknikk

Vi tilbyr komplette tjenester for design, innkjøp, installasjon, drift og vedlikehold av solkraftverk og andre offentlige og industrielle solenergisystemer, og vi har omfattende erfaring i å designe og installere både på land og til vanns. 

Management-rådgivning

Vi tilbyr konsulenttjenester for implementeringen av Kyoceras unike Amoeba Management System, som hjelper kundene å introdusere systemet, gi brukerstøtte og tilrettelegge driften av relaterte informasjonssystemer.

Scroll to top