THE NEW VALUE FRONTIER

Vårt merke

The Kyocera brand symbol

The New Value Frontier gjenspeiler Kyoceras engasjement til å kontinuerlig skape nye verdier i tråd med moderne teknologi.
Den globale Kyocera Group utvikler unike teknologier og anvender sin visjon til å skape verdifulle produkter som markedene kontinuerlig søker.

Kyoceras globale drift inkluderer et allsidig utvalg av produkter: avanserte materialer, komponenter, instrumenter, utstyr, nettverksteknologi og andre tjenester.
Med slik bred ekspertise kan Kyocera integrere hele bredden av prosesser – fra utvikling og produksjon til salg og logistikk – i en enkelt produktlinje.
Denne effektive anvendelsen av bedriftsressurser genererer synergi gjennom hele gruppen, som skaper produkter med overlegen ytelse, funksjonalitet og verdi.
For hver produktlinje har vi et team som aggresivt utvikler nye produkter og markeder ved å integrere Kyocera Group-teknologier for å håndtere nye trender.
Vi praktiserer "Kunden først“-prinsippet for å skape ny verdi gjennom total kundetilfredshet i pris, kvalitet, service og levering.