THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Om
  3. Forretningsområder
  4. Miljø og energi

Miljø og energi

Avansert ren energiteknologi for et bærekraftig samfunn

Basert på vår forpliktelse til å forbedre verden gjennom fornybar energi, har vi utviklet, produsert, og drevet solenergigenererende systemer i nesten et halvt århundre, og vi har nylig utvidet våre energiløsninger for å inkludere batteriteknologier og relaterte produkter.
I fremtiden vil vi fortsette å utvikle nye løsninger som beskytter vårt globale miljø og bidrar til å oppnå et nullkarbonsamfunn.

Proprietær energiteknologiutvikling

Avanserte batteriteknologier for ren energi

Kyocera utvikler tre typer batteriteknologier for å lage, lagre og spare energi: solcelleceller som lager elektrisitet fra sollys, lagringsbatterier som kan brukes i nødssituasjoner og katastrofer, og høyeffektive SOFC-er* som omdirigerer gjenværende energi fra kraftproduksjon til å varme opp vann osv.
I tillegg har vi utviklet Li-ion-batterier som bruker leire i stedet for flytende elektroder for sikre, langvarige batterier til en fornuftig pris.

*SOFC: solid oksid energicelle (Solid Oxide Fuel Cell)

Produkter og løsninger

Optimalisert regional energistyring, skreddersydd til lokale behov

Kyocera tester et AI-drevet energistyringssystem som beregner energibehov og -produksjon for bedrifter og fabrikker, og fremmer effektiv bruk av fornybar energi.
Vi har også som mål å oppnå utvikling av bærekraftige smarte byer ved bruk av selvdrivende kraftoverføring*, nødkraftsystemer for katastrofehjelp og aktiviteter for regional utvikling.*Et system der bedrifter osv. overfører elektrisitet generert i sine egne kraftverk på avsidesliggende steder til sine egne baser

Miljøvennlig produktutvikling

CERAPHIC® LED belysning

Lilla LEDer og RGB fluorescerende materialer tilbyr klar og vakker belysning i mange omgivelser, inkludert kunst museer og restauranter.
De har avanserte fargegjengivelsesegenskaper og kan produsere lys som er nesten like naturlig som sollys.

*«CERAPHIC» er et registrert varemerke for KYOCERA selskapet i Japan og andre land

Digital utskrift blekkskrivehoder

Kyocera's høyytelses blekkskrivere for miljøvennlig digital utskrift bidrar til å eliminere trykkplater og rengjøringsmidler.
Disse produktene støtter digitalisering av kommersiell utskrift og bidrar til å redusere miljøpåvirkningen.