THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Om
  3. Om Kyocera konsernet
  4. Bedriftsmotto

Bedriftsmotto

Bedriftsmotto

“Respekter det gudommelige og elsk mennesker”Bevar ånden til å arbeide rettferdig og ærefullt, respektere mennesker, vårt arbeid, vårt selskap og vårt globale fellesskap.

Ledelsesprinsipp

Å gi muligheter for produktene og intellektuell vekst av alle våre ansatte, og gjennom vår felles innsats bidra til å fremme samfunnet og menneskeheten."

Ledelsesfilosofi

Leve sammen. Å leve harmonisk med vårt samfunn, vårt globale fellesskap og naturen. Harmonisk sameksistens er det underliggende grunnlaget for alle våre forretningsområder mens vi jobber for å skape en verden av velstand og fred.

Ledelse basert på medmennesklig kontakt

Kyocera startet som en liten forstadsfabrikk, uten penger, historikk eller rykte. Vi hadde ingen å stole på, men litt teknologi og 28 pålitelige kolleger.
Likevel, opplevde virksomheten sterk vekst på grunn av at alle gjorde sitt ytterste og ledernes hengivenhet til å fortjene tilliten til de ansatte.
Vi ønsket å være et utmerket selskap der alle ansatte kunne stole på hverandre, forlate egoistiske motiver, og være virkelig stolt av jobben. Dette ønsket ble grunnlaget av Kyoceras ledelse. Menneskesinnet sies å være lett foranderlig. Likevel er det ikke noe sterkere enn menneskesinnet. Kyocera utviklet seg til det det er i dag fordi det er basert på båndene til menneskelige sinn.

Grunnlegger og Styreforman Emeritus Kazuo Inamori