THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Om
  3. Om Kyocera konsernet
  4. Melding fra ledelsen

Melding fra ledelsen

Kombinasjon av de ulike styrkene til Kyocera-konsernet for å skape ny verdi

Styreleder og direktør Goro Yamaguchi President og direktør Hideo Tanimoto

Siden Kyocera ble grunnlagt i 1959, har vi bygget bedriften vår basert på ledelsesprinsippet utviklet av vår grunnlegger, Dr. Kazuo Inamori: «Å gi muligheter for materiell og intellektuell vekst til alle våre ansatte, og gjennom vår felles innsats, bidra til å fremme samfunnet og menneskeheten.»
Endringer i samfunnsmessige og økonomiske strukturer går raskt fremover, i større skala og basert på nye perspektiver, ulikt noe vi har sett før.
Som et resultat forventer vi mange nye forretningsmuligheter, men som en virkelig global bedrift, har vi også et ansvar for å takle et bredt spekter av problemer samfunnet står overfor.
For at Kyocera-konsernet skal bidra til samfunnet, kontinuerlig forbedre vår bedriftsverdi og opprettholde våre ledelsesprinsipp mener vi det er nødvendig å fortsette å ta nye utfordringer fremfor å være bundet av tradisjonelle måter å tenke på.
Med en følelse av at det haster som svar på våre skiftende tider, tar vi sikte på å øke Kyoceras bedriftsverdi og oppnå et bærekraftig samfunn ved å bruke alle våre teknologiske evner og ledelsesressurser, og ved å hjelpe hver ansatt å nå sitt fulle potensial.