Liv og miljø / annet

Solenergi

Kyocera har utviklet fotovoltaisk utstyr solceller siden den første oljekristen tidlig på 70-tallet - basert på en forpliktelse til å bidra til en bedre verden gjennom fornybar energi. Siden den tid har vi utvidet produktlinjene, lagt til solenergisystemer, lagringsbatterier og energistyringssystemer (EMS) for å beskytte det globale miljøet for overgangen til et lavkarbon-samfunn.

Solenergisystemer for privat bruk

Vi tilbyr solpaneler i forskjellige størrelser og former som lar seg integrere på en estetisk måte i forskjellige typer tak samtidig som energiproduksjonen stadig forbedres.

Solenergisystemer for offentlig og industriell bruk

Kyocera Group tilbyr integrert fornybar energi - fra produksjon av solpaneler til systemdesign, installering, drift og vedlikehold. Systemene våre brukes i større solkraftverk, både bakkemonterte og flytende på ferskvanns reservater.

Home Energy Management Systems(HEMS)(Japan)

HEMS-teknologien optimaliserer energibruket i hjemmet ved å gjøre strømforbruket synlig og kontrollerbare apparater.

Litium-ion batteri lagringssystemer (Japan)

Våre populære litium-ion-lagringssystemer kan lade om natten – når prisene er lavest – for å minimere energikostnadene for hjemmet. De kan også gi nødstrøm ved strømbrudd, og kan fungere som strømforsyning på stedet for et bolig solsystem.


Medisinske produkter

Kyocera er leverandør av ortopediske leddimplantater, tannimplantater og andre medisinske produkter, utviklet med selskapets avanserte materialteknologi og kompetanse innen overflatebehandling – som bidrar til å forbedre menneskers livskvalitet.

Varig ortopedisk leddteknologi Aquala®

Keramiske medisinske materialer BIOCERAM® AZUL

AG-PROTEX®

AG-PROTEX er en teknologi som øker fiksering og antibakterielle egenskaper av ortopediske implantater, som fremmer affiniteten mellom implantatet og pasientens naturlige bein.

Tannimplantater

*Aquala, BIOCERAM AZUL, og AG-PROTEX er registrerte varemerker til Kyocera Corporation i Japan og andre steder.


Smykker og kjøkkenredskaper

Med bruk av keramisk krystallvekstteknologi, skaper Kyocera omkrystalliserte edelsteiner som inneholder de samme elementene som sine naturlige motparter. Vi har også utviklet kjøkkenredskaper i slitasjesterk keramikk og andre produkter som bidrar til et bedre hverdagsliv.

Smykker

Edelsteiner med fantastisk farge og ideell transparens selges under navnet Crescent Vert® og andre merker.

Keramiske kjøkkenredskaper

Lette, rustfrie kjøkkenredskaper holder seg skarpe lenger og er lette og enkle å bruke.

Crescent Vert® er et registrert varemerke som tilhører Kyocera Corporation i Japan og andre land.


Hoteller

Hotelldriften vår preges av ønsket om å gi service med et ærlig smil. Kyocera driver et high end resort, tegnet av den kjente arkitekten Kisho Kurokawa i Kagoshima; et luksusresort med muligheter for golf, varme kilder, svømming og andre sportstilbud, også i Kagoshima; og et elegant hotell i hjertet av Kyoto.

Hotel Kyocera (Kagoshima, Japan)

International Golf Resort Kyocera (Kagoshima, Japan)

Hotel Nikko Princess Kyoto (Kyoto, Japan)

Scroll to top