Industri- og bilkomponenter

Fine keramikkomponenter

Helt siden starten har Kyoceras meritter innen finkeramikk vært uslåelige. Vi bruker betydelige ressurser innen forskning, utvikling og produksjon for å kunne gjøre gode valg av råmaterialer og produksjonsmetoder for hver enkelt applikasjon. Gjennombrudd og forbedringer i mange industrigrener tilrettelegges av den unike kvaliteten på Kyoceras finkeramikk. 

Engineering for industrien

Finkeramikk har fysiske og kjemiske egenskaper som overlegne metaller og plastmaterialer. Kyocera utnytter denne fordelen til en permanent teknologisk utvikling innen verdens viktigste industrigrener.

Applikasjoner med ultra høyt vakum

Kyocera-komponenter der det er utviklet bindingteknikker av keramikk til metall gir et pålitelig bidrag til et stort utvalg av forskjellige typer  produksjons- og vitenskapelige forskings områder.

Halvleder prosessering og LCD produksjonsutstyr

Kyoceras unike finkeramikk er et resultat av kontinuerlig materialutvikling.  Vi bruker finkeramikk til å produsere komponenter med ekstrem presisjon, varmemotstand og kjemisk stabilitet - forbedre waferproduksjonen, muliggjøre høyere kretsdensitet og forsterke LCD-produksjonen.

Safirsubstrat for LED

Substrater laget av pålitelig enkeltkrystallsafir brukes til å forme det GaN-laget som kreves for produksjon av LEDer.

Ferritkomponenter

Kyoceras ferritmaterialer og høypresisjons formeteknologi støtter miniatyriseringen av elektronikk gjennom å tilby mindre og bedre induktorer.

Finkeramikk brukt i SOFCs (fast oksid brenselcelle)

En brenselcelle får hydrogenet i gass til å reagere med oksygenet i luften så det skapes elektrisitet og mulighet for varmtvannsoppvarming. Kyocera har tilpasset sin teknikk med finkeramiske materialer og produksjonsteknologi til å skape en innovativ brenselcellestabel og skape neste generasjons kraftsystem som har store forbedringer innen effektivitet, varighet og utslipp.


Bildeler

Kyocera støtter et bredt spekter av produkter til bilindustrien som krever ekstrem driftssikkerhet. Produktene våre støtter den raske utviklingen innen kjøretøy elektronikk som gjør bilene smartere, sikrere og mer komfortable.

Keramiske glødeplugger

Glødepluggene våre brukes ofte i start-og-stopp systemer som krever rask oppvarming, topp brukstid ved høye temperaturer og pålitelighet over lange tidsrom.

Lambdasonde oppvarming

Våre sensoroppvarmere oppnår driftstemperatur på sekunder etter kaldstart av motoren. At utslippsensorene fungerer nærmest øyeblikkelig bidrar til renere eksos.

Piezoelektriske magasiner for drivstoff innsprøytning

Disse komponentene muliggjør rask respons og nøyaktig kontroll av drivstoffinntaket mulig, så dieselmotorer holder seg renere enn noen gang.

Kameramoduler

Solide og med topp optisk mottak bidrar de til komfort og sikkerhet i bilen.


Flytende krystallskjermer

Kyocera utvikler og tilbyr flytende krystalldisplayer (LCD) til bilbransjen, som trenger produkter som er til å stole på over lang tid og under svært varierende forhold. LCD-ene våre har betydelige bruksområder i andre markeder også. Vi nevner telekommunikasjonsutstyr, test- og måleinstrumenter og spillutstyr.

Skjermer til biler

Kyoceras unike teknologier løfter bilskjermer til et nytt nivå, med former tilpasset instrumenter, klimakontroll, navigasjon og ryggekamera.

LCD-er for industriell bruk

 Kyocera tilbyr et bredt spekter av produktalternativer til industriell bruk, inkludert skjermer med superhøy lysstyrke samt berøringsskjermer.

Frontruteprojeksjon for tryggere biler

Frontruteprojeksjon (HUD – head-up display) viser viktig informasjon som fart og navigasjonsinstruksjoner på bilens frontrute – slik at føreren kan holde øynene på veien. Kyocera bruker avanserte materialer og designer for å produsere høyoppløselige skjermer med overlegen lysstyrke – for tryggere kjøring.


Industriverktøy

Ved å legge til pneumatiske verktøy og elektroverktøy til vår eksisterende skjæreverktøyvirksomhet, vil vi støtte et bredere spekter av markedsbehovet som en omfattende produsent av industriverktøy.

Skjæreverktøy

Ved å muliggjøre raskere og mer effektiv maskinering støtter Kyocera skjæreverktøy viktige felt som bilindustri, tungt utstyr og romfart produksjon.

Pneumatiske og elektroverktøy

Vi støtter våre kunder med en mangfoldig rekke verktøy for ulike produksjonsindustrier, som for eksempel konstruksjon og bilmontering, samt for huseiere og DIY-markedet.


Optiske komponenter

Vi leverer mange typer optiske komponenter for å oppfylle konsumentenes og industriens behov; hovedsakelig linser for videoutstyr og kameraer i biler.

Asfæriske linser

Linser for biler og skannere

Optiske enheter for fabrikkautomatisering og medisinsk bruk

Scroll to top