Forskning & Utvikling

FoU

Kyocera-gruppen driver forsknings- og utviklingsanlegg for materialer, komponenter, enheter, utstyr, systemer og programvare. Kyocera driver også et globalt forskningsnettverk som spesialiserer seg på teknologier for produksjonsprosesser. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Kyocera-gruppen sterkere ved å koble sammen våre avanserte teknologier for å utvide virksomheten og bidra til samfunnet.

Medisinsk FoU

Kyocera jobber med å utvikle nye helseevalueringsprodukter og -teknologier for å fremme god helse – som bidrag til utvikling av et samfunn der mennesker kan glede seg over helse og velvære.

Utvikling av produksjonsteknologi

Kyocera utvikler nye prosessteknologier og nytt produksjonsutstyr for å skape mer effektive produksjonslinjer – selve grunnlaget for produksjon. Det gjør at vi kan bli mer konkurransedyktige på pris, samtidig som vi tilegner oss produksjonsekspertise.

Utstyr FoU

Kyocera utvikler elementarteknologi for å bedre håndsett og informasjonsutstyr. Vi bruker denne teknologien til å gjøre forbedringer og arbeider for å standardisere neste generasjon mobil kommunikasjon og dokumentløsninger.

Forskning og utvikling innen programvare

Kyocera utvikler sin egen programvare for å tilføre komponent- og utstyrsvirksomheten sin maksimal verdi. Dette understøtter selskapets fortløpende innsats for å skape nye forretningsområder og fører også ofte til innovative programvareteknologier.

Forskning og utvikling innen systemer

Kyocera utvikler utstyr og systemer for miljø-, energi- og bilindustrirelaterte bruksområder og for nye markeder gjennom å kombinere sine mangfoldige teknologier.

Forskning og utvikling innen komponenter

Kyocera forsker på komponenter for eksisterende bruksområder og utvikler samtidig produkter med potensial til å skape helt nye markeder.


FoU Hovedsteder

R&D Center, Kagoshima (Japan)

R&D Center, Keihanna (Kyoto, Japan)

Inne i Nakayama-kontoret (Yokohama, Japan)

Inne i Osaka Daito-kontoret (Japan)

KYOCERA Document Solutions HQ R&D Center (Osaka, Japan)

Inne i KYOCERA International, Inc. (San Diego, U.S.A.)

AVX Corporation (Greenville, South Carolina, U.S.A.)


En verdensleder innen immateriell eiendom

Kyocera-konsernet ble igjen anerkjent blant de "Topp 100 globale innovatørene" i 2018. Hvert år velger Clarivate Analytics, en verdensomspennende leverandør av informasjonstjenester, 100 firmaer og forskningsorganer basert på immaterielle egenskaper innen områder som totalt antall patenter, patent suksessrate, global rekkevidde og innflytelse av patenter i sitater. Kyocera har mottatt denne prisen i fire påfølgende år siden 2015, og kontinuerlig utvikler og beskytter immaterielle rettigheter som en sentral forvaltningsressurs.