Elektronisk utstyr

Elektroniske komponenter og enheter

Elektroniske komponenter er avgjørende for praktisk talt alle former for elektronisk utstyr, fra smarttelefoner og bærbare enheter til industrimaskiner. Kyocera bidrar til utviklingen av elektronikk gjennom banebrytende teknologi og høy kvalitet gjennom hele produksjonsprosessen.

Kraftenheter

Kraftenheter er avgjørende for høyspenning, høy-strømkretser, og Kyocera tilbyr en omfattende linje som kan bidra til å spare energi i alt fra forbrukerprodukter til industrielt utstyr. 

Krystallenheter

Krystallenheter spiller en nøkkelrolle i all digital teknologi, fra smarttelefoner til bilutstyr og Internett av ting (IoT). Kyocera kontrollerer hver fase av produksjonen av krystallenheter, selv ved å gro sitt eget syntetiske krystallmateriale.

Kondensatorer

Våre keramiske kondensatorer med flere lag er laget med avanserte dielektriske materialer og presis produksjonsteknologi. De støtter utviklingen av miniatyr, lette, svært funksjonelle elektroniske enheter.

SAW-enheter

Overflate akustisk bølge (SAW) enheter brukes i smarttelefoner og annet trådløst kommunikasjonsutstyr. Kyoceras omfattende utvalg av SAW-enheter inkluderer filtre og duplexere.

Kontakter

Kontakter er en viktig byggesten i moderne elektronikk. Kyocera-kontakter oppfyller krevende behov, inkludert ekstrem liten størrelse og høyfrekvent drift, som bidrar til å utvide funksjonaliteten til elektroniske enheter.

Elektroniske komponenter og enheter(AVX)

US-basert AVX Corporation er et selskap i Kyocera gruppen som spesialiserer seg på elektroniske komponenter. Med et solid fundament innen teknologien for elektroniske enheter og et bredt produktspekter, utvider AVX sin utvikling, produksjon og salg over hele verden.

Ultrasmå krystallenheter for IoT

Mindre krystallenheter har tradisjonelt kompromittert ytelsen. Ved å bruke optimalt elementdesign har Kyocera overvunnet denne utfordringen, og opprettet en av verdens minste* krystallenheter – bidrar til utviklingen av IoT-teknologi og 5G trådløst kommunikasjonsnettverk.

*Basert på forskning fra Kyocera fra januar 2018.


Utskriftsenheter

Kyocera leverer utskriftsenheter for de tre hovedmetodene for digital utskrift: elektrofotografisk, termisk og blekk. Våre avanserte materialer og prosessteknologier gjør at skrivere kan skrive ut raskere, med høyere oppløsning og på et bredere utvalg av utskriftsmedier. 

Termisk skriverhode

Enhetene som bruker Kyoceras termiske (dvs. varmesensitiv/termotransfer) skriverhoder er av svært varierende type - alt fra foto- til strekkode- eller kvitteringsskrivere.

a-Si tromler

Amorfte silikon fototromler med uvanlig lang levetid takket være uvanlig høy slitestyrke; topp lyssensitivitet som gir skarpe og klare bilder i høy fart.

Skrivehoder til blekkskrivere

Skrivehoder til blekkskrivere er hovedkomponentene i kommersielt utskriftsutstyr, for jobber som spenner fra reklamebrosjyrer til mønstrede tekstiler. Vi støtter bransjeutviklingen ved å muliggjøre små opplag og tilpasset, behovsbasert utskrift.


Scroll to top