Dokumentløsninger

Skrivere & multifunksjons produkter

Til både konsumenter og bedrifter tilbyr Kyocera et bredt spekter av skrivere og multifunksjons produkter (MFP) som både er rimelige og miljøvennlig i drift. Topp resultater over lang tid har gitt skriverne våre et godt rykte overalt i verden.

ECOSYS skrivere

Kyoceras ECOSYS skrivere løser tre viktige ting på én gang. De er designet med tanke på redusert miljøpåvirkning (økologi), minimert driftskostnad (økonomi) og integreres uten problem i eksterne nettverk (systemer).

TASKalfa multifunksjons produkter (MFP)

Denne pålitelige teknologien som finnes i alle Kyocera TASKalfa MFPer gir alle typer brukere et hav av muligheter for dokumentbehandling.

Kun toner system

Nytt: Tonerkassetter byttes enkelt ut uten at man behøver å bytte andre deler, hvilket minsker miljøbelastningen samtidig som det minimerer driftskostnaden og minsker avfallet.

Amorft silikon (a-Si) tromler

Disse fotoreseptortromlene er beskyttet av robuste belegg av amorft silisium (a-Si) og amorft karbon (a-C) for å gi to ganger levetiden til våre konvensjonelle modeller – ca. 600 000 sider. 

PSLP tromler

Kyocera har utviklet en PSLP (positive-charged single-layer photoconductor) trommel som fungerer pålitelig i over 10 ganger så lang tid som tradisjonelle OPC bildeenheter - med inntil 100.000 uten behov for bytte av deler. 

ECOSYS er et registrert varemerke som tilhører Kyocera Corporation i Japan og andre land.


Løsningsvirksomhet

Kyoceras dokumentløsninger eliminerer bruksproblemer ved at brukerens dokumenttyper tas med i betraktningen og det utvikles strategier for å holde kostnadene nede og produktiviteten oppe. Vi overvåker de forskjellige kravene til bruken og foreslår hele tiden forbedringer som imøtekommer brukernes behov.

HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions)

MDS (Managed Document Services)

HyPAS er et registrert varemerke som tilhører Kyocera Document Solutions Inc. i USA.


Kyocera Document Solutions mottar den tyske utmerkelsen "Blue Angel"

Kyoceras første ECOSYS-modell, FS-1500, ble utgitt i 1992 som et nytt konsept for dokumentutskrift, og kunne skrive ut 300 000 sider uten vedlikehold unntatt tonerpåfylling. En senere versjon som ble utviklet i 1997 var den første skriveren i verden som vant Tysklands Blue Angel miljømerking. Siden da har Kyoceras ECOSYS-teknologi blitt standarden for ytelse og holdbarhet av dokumentutstyr.

Scroll to top